NynyInk - Tattoo, Piercing & Beauty

Reviews

Online of via WhatsApp

Tattoo, piercings & beauty

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk hier de beoordelingen van NynyInk – Tattoo, Piercings & Beauty. Heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Neem gerust contact met ons op.

esther tolhuijsenesther tolhuijsen
15:58 24 Aug 23
Ik ben een pieper met tatoeages, maar heb uren gelegen en bijna pijnloos! Met een prachtig resultaat. Leuke meiden, met verstand van zaken, op naar de volgende.
Samuel W.Samuel W.
07:18 09 Aug 23
Geweldige studio!Ziet er goed uit, goede service, goed advies en over het algemeen zeer aangenaam bezoek!Ik ben mijn septumschroef kwijtgeraakt en heb deze hier kunnen vervangen en onderweg goed advies gekregen.
Jacolien van RheenenJacolien van Rheenen
17:37 04 Aug 23
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen echt super blij mee.En eyeliner wat ook echt super mooi is.De meiden zijn goed in wat ze doen en heel gezellig !Zeker een aanrader !!!! 😃Meiden bedankt .Groetjes Jacolien 💕
Boudewijn Van Der BeekBoudewijn Van Der Beek
16:44 02 Jun 23
Leuke en gezellige tattoo shopMet goed werkend personeelEen aanrader!
Nicole SipahelutNicole Sipahelut
17:43 20 May 23
Naast een tattoo kun je ook voor permanente make-up bij Nynke terecht. Vandaag heeft ze eyeliners boven en onder bij mij gezet. Je wordt super vriendelijk ontvangen. De behandeling wordt goed uitgelegd. Het resultaat is echt geweldig. Zeker een aanrader.
Mike KranenburgMike Kranenburg
11:26 03 Aug 22
Als aller eerste wil ik graag zeggen dat er een heerlijke sfeer in de shop hangt. Het is erg gezellig en je voelt je heel snel op je gemak! Persoonlijk heb een black out tattoo op mijn onderarm, ik moest nog een aantal uurtjes om het op te knappen en dit heb ik gedaan bij Nynyink. Het Resultaat is top, mijn arm ziet er geweldig uit en zoals gemeld heb ik het erg naar mijn zin gehad, de 4 uurtjes vlogen voorbij.Ga zo door en hopelijk kan je lang in Dronten blijven, tot snel voor een nieuwe tattoo!
Claudien SporksledeClaudien Sporkslede
15:54 24 Jan 22
Super leuke vrouwen die weten wat ze doen. Ik was zo vreselijk nerveus om mijn piercings te laten zetten en zij hebben mij echt op mijn gemak gesteld en liepen elke stap met mij door. Ik ga zeker terug! Als het niet voor een tattoo of piercing is, dan is het wel voor de gezelligheid 😜 Echt super bedankt!
Youssra xYoussra x
21:44 08 Dec 21
Een nieuwe daith piercing, ik vond het echt fijn hoe ze de piercing had gezet, ik was erg op mijn gemak en ik werd er stap voor stap door heen geleid. Toppertje!!
js_loader

Tattoo, piercings & beauty

Onze portfolio

Tattoo, piercings & beauty

Wie zijn wij?

NynyInk is een collectief van tattoo-artiesten met ervaren resident- en gastartiesten. Ook hebben wij Beauty artiesten die u optimaal kunnen helpen en advieseren. Onze artiesten werken op afspraak en geven hun volle aandacht aan elke behandeling, ongeacht de grootte en stijl.

NynyInk is opgericht door Nynke van der Pool. Na jaren bij verschillende tattooshops te hebben rond gehuppeld was het tijd om voor der zelf te beginnen. Vanaf een kamer in het achterhuis groot geworden en nog vele grote toekomst plannen.
Wees vooral welkom bij ons op locatie Dronten.

Whatsapp whatsapp