NynyInk - Tattoo, Piercing & Beauty

Tattoo & Piercing

Online of via WhatsApp

Tattoo, piercings & beauty

Verken de kunst van zelfexpressie met Tattoos en Piercings bij Nynyink

Welkom bij Nynyink, waar we geloven dat ware schoonheid voortkomt uit zelfexpressie en individualiteit. Met onze gepassioneerde kunstenaars en deskundige piercers bieden we jou de mogelijkheid om jouw persoonlijkheid te laten stralen met op maat gemaakte tattoos en piercings die jouw unieke stijl weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde statement tattoo, een subtiele piercing, of iets daartussenin, bij Nynyink staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Over tattoos en piercings

Tattoos en piercings zijn al eeuwenlang een vorm van zelfexpressie en persoonlijke stijl. Wat ooit als taboe werd beschouwd, wordt nu gezien als een krachtige vorm van kunst en zelfexpressie. Tattoos kunnen dienen als een eerbetoon aan geliefden, een uitdrukking van creativiteit, of gewoon een manier om jouw persoonlijkheid te laten zien aan de wereld. Piercings kunnen subtiel en verfijnd zijn, of gedurfd en opvallend, en bieden een unieke manier om jouw uiterlijk te personaliseren en te versterken.

Tattoos bij Nynyink

Bij Nynyink bieden we een breed scala aan tattooservices, waaronder:

Custom Tattoos

Onze getalenteerde kunstenaars werken nauw met jou samen om een op maat gemaakt tattoo-ontwerp te creëren dat aan jouw visie en smaak voldoet. Of je nu een gedetailleerde illustratie, een abstract ontwerp, of een tekstuele boodschap wilt, we zullen ons uiterste best doen om jouw ideeën tot leven te brengen.

Cover-up tattoos

Heb je een oude tattoo waar je niet langer blij mee bent? Onze ervaren kunstenaars kunnen jou helpen met een cover-up tattoo die jouw oude tattoo verbergt en jou een frisse start geeft met een nieuw ontwerp dat bij jou past.

Flash tattoos

Op zoek naar iets kleins en snel? Onze flash tattoos zijn kant-en-klare ontwerpen die je direct kunt kiezen en laten zetten. Met een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen beschikbaar, is er voor elk wat wils.

Piercings bij Nynyink

Naast onze tattoo services bieden we ook een uitgebreide selectie van piercings, waaronder:

Oor Piercings

Van standaard oorlel piercings tot helix, tragus en daith piercings, wij bieden een verscheidenheid aan opties om jouw oor te versieren en te verfraaien.

Gezicht piercings

Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan jouw gezicht met een neuspiercing, lip piercing, wenkbrauw piercing, of septum piercing.

Lichaam piercings

Wil je jouw lichaam versieren met een navel piercing, tongpiercing, of tepelpiercing? Onze ervaren piercers zullen jou helpen de perfecte piercing te kiezen en te plaatsen voor jouw unieke stijl.

Waarom Kiezen Voor Nynyink?

Bij Nynyink streven we naar excellence in tattoo en piercing kunst:

Professionele Kunstenaars en Piercers

Onze getalenteerde kunstenaars en ervaren piercers zijn gepassioneerd in hun vak en streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.

Veiligheid en Hygiëne

Bij Nynyink hanteren we strikte protocollen voor steriliteit en hygiëne om ervoor te zorgen dat al onze procedures veilig en comfortabel zijn.

Persoonlijke service

We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en jouw ideeën om te zetten in prachtige kunstwerken die jouw verhaal vertellen.

Maak een afspraak

Klaar om jouw zelfexpressie tot leven te brengen met een tattoo of piercing van Nynyink? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze services. We kijken ernaar uit om samen met jou een uniek en persoonlijk kunstwerk te creëren dat voor altijd bij je zal blijven.

Bij Nynyink geloven we dat ware schoonheid voortkomt uit zelfexpressie, en we zijn hier om jou te helpen jouw unieke stijl en persoonlijkheid te laten stralen, één tattoo en piercing tegelijk.

Tattoo, piercings & beauty

Onze portfolio

Tattoo, piercings & beauty

Wie zijn wij?

NynyInk is een collectief van tattoo-artiesten met ervaren resident- en gastartiesten. Ook hebben wij Beauty artiesten die u optimaal kunnen helpen en advieseren. Onze artiesten werken op afspraak en geven hun volle aandacht aan elke behandeling, ongeacht de grootte en stijl.

NynyInk is opgericht door Nynke van der Pool. Na jaren bij verschillende tattooshops te hebben rond gehuppeld was het tijd om voor der zelf te beginnen. Vanaf een kamer in het achterhuis groot geworden en nog vele grote toekomst plannen.
Wees vooral welkom bij ons op locatie Dronten.

Whatsapp whatsapp